ONDERHOUD

Naast het bouwen en verbouwen heeft Credo Bouw zich gericht op onderhoud van panden. Het complete vastgoedonderhoud verzorgen we van a tot z. En wel op zo’n manier dat het iedere keer ook weer echt af is. Terugkerend onderhoud bespreken en plannen wij in na overleg met de opdrachtgever. Dergelijke planningen lopen vaak over een lange periode.

Onderhoud van vastgoed waar ook bewoners aanwezig zijn – wat vaak het geval is - doen wij op zo’n manier dat de overlast voor de bewoners tot een minimum beperkt blijft. Belangrijk daarbij is het beleefd communiceren met de bewoners. Onze vakmensen hebben wat dat betreft jarenlange ervaring.

SERVICE

Bij Credo Bouw staat service hoog in het vaandel en is erop gericht om alle zorgen uit handen te nemen van de opdrachtgever. Dat houdt in de praktijk in dat we ongeacht de omstandigheden niet alleen een stapje harder lopen, niet alleen flexibel zijn qua planning, niet alleen op de werkvloer fatsoenlijk communiceren, niet alleen indien noodzakelijk in de avonduren doorgaan, niet alleen het werk optimaal uitvoeren maar boven alles dat we er vooral voor zorgen dat het werk echt af wordt opgeleverd.

STORINGEN

Credo Bouw heeft als uitgangspunt dat er geen storingen gemeld hoeven worden. Maar we zijn allemaal mensen en mensen maken fouten. Ook kan er materiaal breken of loslaten. Immers de hedendaagse techniek is dusdanig complex dat storingen nooit 100% uitgesloten zijn. Maar wij zijn door ervaring wijs geworden en dus voorbereid op mogelijke storingen. Specialisten in ons bedrijf staan in de startblokken om eventuele storingen op zo’n kort mogelijke termijn op de lossen.

ALS HET ECHT AF MOET ZIJN!

NOG VRAGEN

Heeft u vragen of wilt u een offerte, maak dan een vrijblijvende afspraak. Daarna weet u wat wij voor u kunnen betekenen. Ons uitgangspunt is dat wij waar mogelijk al uw wensen vakkundig uitvoeren met als gevolg alweer een tevreden klant van Credo Bouw.