INFORMATIE

Vanuit Schiedam

Het Credo Bouw-team werkt vanuit Schiedam waar we onlangs een nieuw pand in gebruik hebben genomen. Co√∂rdinatie, aansturing, advisering en administratie gebeurt hoofdzakelijk vanuit Schiedam. Adviseren over vastgoedonderhoud doen we ook vanuit Schiedam. Maar uiteraard in de meeste gevallen op het werk zelf. 

Zuid-Holland

Bouwwerken voeren wij vanzelfsprekend door heel Nederland uit. Maar de meeste werken bevinden zich in Zuid-Holland. Daarom kunt u ingeval van storingen die snel afgehandeld moeten worden, bij ons terecht. Credo Bouw werkt uiterraard volgens de algemene voorwaarden!

Vast team

Het is niet verwonderlijk dat Credo Bouw er iedere keer weer in slaagt om onze klanten tevreden te stellen over het eindresultaat van bijvoorbeeld een woningverbouwing. Wij werken namelijk met een vast team van deskundige en gecertificeerde vakmensen die zowel grote als kleine verbouwingen tot in het kleinste detail uitvoeren.

Werkterrein

Vastgoedonderhoud
VVE beheer
Bedrijven
Particulieren

Hebt u vragen of wilt u advies, maak dan een vrijblijvende afspraak. Wij leveren vooraf een heldere offerte zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij zorgen van onze kant bij de uitvoering van uw opdracht dat alle afspraken worden nagekomen en het schilderwerk echt af is!